Dekorāciju noma. Ziemassvētku dekori, dekorāciju noma, galda dekori, galda kartes, galdautu noma, ziemassvetku dekori, dzīvžogi, mēbeļu nams, mēbeļu noma, auduma salvetes , galdautu noma

Ziemassvētku telpu dekorēšana,  Ziemassvētku telpu dekori,  Ziemassvētku Eglītes dekorēšana,  Ēku Ziemassvētku noformēšanā,  EKU Ziemassvētku noformēšanā,  Ziemassvētku Egles dekorēšana,  EKU fasāžu dekorēšanā, Telpu stenda fasāžu dekors svētkos

Christmas tree

Swag christmas fireplace

Ziemassētku dekorešāna

Рождественское и новогоднее декорирование интерьера 

 

 

7 SKY event agency

Ziemassvētku noformējums 

Gaismu dekorācijas. Ziemassvētku gaismu dekorācijas. Ballīšu dekori

Telpu noma, Ziemassvētku Banketu zāle Latgale līdz 100 cilvēkiem 

1. decembra līdz 1. februārim 2024

rezervācija: +37120034406 manager@7sky.lv

7 Sky piedāvā brīnīšķīgas Ziemassvētku idejas: lai šajā vakarā viss būtu lieliski.
Gan Jaungada banketā, gan Jūsu birojā Ziemassvētku un Jaungada dekors izveidos īstu svētku noskaņojumu.

Jūsu mājas, kotedžas, grezns Ziemassvētku un Jaungada noformējums, māju un biroju centru fasādes noformējums, interjera Ziemassvētku noformējums. Uzdāviniet sev pasaku!
Floras noformējums Ziemassvētkiem, ielu un koku gaismas noformējums – viss ziemassvētku dizains tieši Jums!
 
Christmas home decor

Ziemassvētku noformējums interjērā  

Telpu noformējums Ziemassvētku un Jaungada svētkos.
Jūsu mājas vai citas komerciālās telpas Ziemassvētku noformējums.
Spilgtas Ziemassvētku un Jaungada virtenes, greznas kompozīcijas, skuju zari piešķirs neatkārtojamu šarmu Ziemassvētku un Jaungada svētku priekšvakarā!

 

Privātmāju noformējums (Christmas Exterior)

Gaismu dekorācijas. Ziemassvētku gaismu dekorācijas. Ballīšu dekori.
Jūsu nama Ziemassvētku un Jaungada noformējums piešķirs vēl vairāk spožu krāsu, liks smaidīt un atnesīs prieku Jūsu mājās. Svētku atmosfēra un Jaungada mājība piepildīs Jūsu māju.
7 Sky dizaina mākslinieki izpildīs mājas Jaungada noformējumu, izrotājot visas mājas istabas Jūsu izvēlētajā stilā, mājas sienas un pagalmu appīs ar daudzkrāsainām virtenēm, mājas fasādi izrotās ar Ziemassvētku un Jaungada virtenēm, piedāvās dizaina Jaungada egli vai izrotās Jūsu zaļo skaistuli ar simtiem ekskluzīvo rotājumu!

Ēku fasāžu noformējums

 

Ēku fasāžu noformējums (Exterior)
 

Jūsu nama vai biroja fasāde, kura ir dekorēta Jaungada svētkos, - tas nav vienkārši untums vai Jaungada tradīcija. Mūsdienās tas ir labā toņa un stila nosacījums. Atzīstiet, kad viss apkārt spīd ar tūkstošiem gaismiņu, grimst skuju zaļumos un spilgtu svētku lenšu savijumā – ir vienkārši noziegums palikt malā un nomākt garām gājējus ar ikdienas izskatu! Ziemassvētku priekšvakarā ir īstais laiks iemirdzēties ar krāšņumu, atstājot ēnā aizejošā gada ikdienas — piezvaniet 7 Sky un sagaidiet Jauno Gadu apžilbinošā skaistumā.

 

Veikalu, biroju, tirdzniecības centru un citu komerciālo objektu Jaungada noformējums – ir neticami pozitīvs process, kas satriec ar dizaina iespēju plašu sortimentu un radošu risinājumu bezgalību. Atzīstiet, ka atradīsies maz cilvēku, kuri ir vienaldzīgi pret mājas izrotāšanu Jaungada priekšvakarā. Taču jebkura komerciālā telpa – nav mājas. Šeit vajag izpatikt ne tikai sev, bet arī visiem Jūsu pakalpojumu pircējiem un patērētājiem. Taču tas ir pa spēkam vienīgi profesionāļiem. Speciālie piedāvājumi komerciālo telpu Ziemassvētku un Jaungada noformējumam.
Veikala „seja” ir skatlogs, un no tā ārējā izskata tiešā veidā ir atkarīgs gan klientu skaits, gan firmas prestižs! Aizmirstiet par manierību un pelēko krāsu, 7 Sky piedāvā Jums svarīgu Jaungada pakalpojumu – skatloga Jaungada noformējums. Spilgti un stilīgi, delikāti un jautri, sniegaini un saulaini mūsu dizaina mākslinieki noformēs Jūsu skatlogu un piedāvās stilīgu risinājumu veikala noformējumam kopumā, un tad katrs apmeklētājs sajutīs svētku garu.

Рождественское декорирование банкетный зал

Банкетный зал декорирование Рождество и Новый год 7skyevent

 
Telpu noma, Ziemassvētku Latgale

 

Telpu noma, Ziemassvētku Liela Banketu zāle Rīgā līdz 1000 cilvēkiem
 

 
Banket christmas 7sky design

Svinību telpu noformēšana 

7 Sky piedāvā svinibu telpu noformēšana Jūsu pasākumam. Ziemassvētku banketa zāles tematiskais noformējums vai zāles klasiskais noformējums Ziemassvētku un Jaungada svētkiem – Ziemassvētku banketa zāles dekorējums ar virtenēm, skuju zariem, audumu drapējumu un apgaismojumu..

 

Dekora elementi pārdošanai un nomai


7 Sky event agency piedāvā Jaungada un Ziemassvētku dekora elementus pārdošanai un nomai. Pie mums Jūs varat pasūtīt visu, sākot ar Ziemassvētku eglēm kopā ar rotājumiem, beidzot ar Ziemassvētku skulptūrām no ledus Jūsu telpas noformējumam Ziemassvētku un Jaungada svētkiem. Ziemassvētku egles virtenes, Ziemassvētku figūriņas un skulptūras telpu noformējumam, Jaungada un Ziemassvētku rotājumu elementi mājai, birojam, dārzam un jebkurai citai telpai. Kā arī tiek piedāvāts iznomāt banketa svētku inventāru ar Jaungada un Ziemassvētku tematiku: galdauti, krēslu pārvalki un Ziemassvētku lentes, kompozīcijas priekš galdiem un daudz kas cits.