Alise Brīnumzemē - Krāšņa kāzu pasaka par jaunlaulāto pāri. Scenārijs, noformēšana, programma tiek veidota pamatojoties uz filmu Alise Brīnumzemē. Viss - Sarkana un Balta Karaliene, Mad cepurnieks, baltais trusis, burvīgas baleta marionetes un jaunlaulāto pirmā kāzu deja uz šaha galdiņa.| 7Sky Event Agency

7 SKY event agency

Kāzas Alise Brīnumzemē 2011 g

Mīļākā grāmata bērnībā skaistai līgavai bija „Alise Brīnumzemē”, kā atzinās līgava, viņas līgavainis kļuva par īstu ceļvedi uz pasakas pasauli un vēlmju piepildīšanām, tāpēc kāzas tēma bija izvēlēta viennozīmīgi – Alise Brīnumzemē.

Kāzas sākas ar uzaicinājumu, un katrs viesis dabūja uzaicinājumu, kurš lasījās kā pasakā – spogulī. Uzaicinājuma tekstu varēja izlasīt ar piemērotu spogulīti, kas bija pievienots no otras uzaicinājuma puses.

Kāzas notika privātmājā un tā ir brīnišķīga vieta fantāzijām. Mājas pagalmā tika uzstādīta pasakainas durvis bez sienām un griestiem, ejot tām cauri, viesi nokļuva pasakā.

Viesus sagaidīja Baltais Zaķis un piedāvāja iedzērt tēju, un vien jautāja visiem, kas tad  notiks šovakar, tāpēc vairāki viesi nolēma pāriet pie meitenēm-zaķīšiem, kas mīļi piedāvāja šampanieti pēc laulības reģistrācijas, kas notika klasiskajā stilā. Pagalmā bija uzstādīta kāzu telts, šaha galdiņš atradās virs baseina, kas atgādināja skatuvi.

Pasakas tēli izklaidēja viesus ar konkursiem, dejām, dziesmām. Sarkanās karalienes deju grupa izpildīja jaunlaulātajiem skaistu deju. Vēlāk jaunlaulātie, jau kā virs un sieva dejoja valsi, viesi pārģērbās teātra kostīmos un spēlēja uz šaha galdiņa skatuves stāstu, un pat jaunlaulāto mammas pārģērbās par balto un sarkano karalieni un spēlēja savas lomas.

Kāzu torti ienesa Baltā un Sarkanā karalienes – līgavaiņa un līgavas mammas, un pēc tortes ceremonijas Baltais Zaķis secināja, ka rekur ir noslēpums...

Mīlestība – tas ir spēks, kurš atver visas durvis.

Alice wonderland 7skyevent

 

Next: Ziemas kāzas

See also: Alise Brīnumzemē  kāzas