7 Sky, 7S, 7sky wedding,7 sky entertainment, 7sky management

Drapējums no auduma.  Floristikas noformējums.  Svētku dekorāciju izgatavošana un uzstādīšana.  Galdu, krēslu noformējums. Drukas produkcija, ielūgumi, suvenīri
Tortes, konditorejas izstrādājumi  Šokolādes strūklaka. Projekciju iekārtu noma
Skatuves konstrukcijas, gaismas noma, skaņa noma Videofilmēšana, fotografēšana. Banketa krēslu un krēslu pārvalku noma  Galdu (sēdgaldu, stāvgaldu), galdautu, galda svārku noma  Laternu, svečturu noma un sveču risinājumi. Vakara vadītāji . Muzikanti, DJ . Mākslinieki. Karietes un ekipāžas . Limuzīni un auto.  Motorkuģi, helikopteri

7 Sky, kāzu dekorēšana, noformēšana - profesionālie 7 Sky dekorētāji palīdzēs Jums līdz nepazīšanai pārvērst Jūsu banketa zāles interjeru.

Galdautu noma, dekorāciju noma, galda dekori, galda dekori, dzīvžogi ,mēbeļu noma, galda dekori. Krēslu Pārvalku Noma - Iznomājam elegantas dekorācijas. Krēslu Pārvalku Noma, Krēslu Pārvalku Noma, Krēslu Pārvalku Noma, Krēslu Pārvalku Noma, galdautu noma, trauku noma. 

Svētku noformēšana, svētku dekorēšana  ? 

drapējuma auduma

krēslu pārvalku noma ar dekoratīvām lentām dažādās krāsās, galda svārku noma, svečturu noma;

ziedu kompozīcijas;
zāles sienu drapēšana un dekorēšana;
griestu drapēšana;
ceremoniju zāles drapēšana un dekorēšana ar ziediem;
izbraukuma laulību ceremoniju vietas dekorēšana.
Svētku dekorēšana; kāzu ceremonija; bērnu svētki; dekori; dekoratīvie materiāli; svētku noformēšana, privāto un korporatīvo pasākumu dekorēšana, reklāmas

 

7 SKY event agency

Svētku noformēšana, svētku dekorēšana

 

Profesionālie 7 Sky dekorētāji palīdzēs Jums līdz nepazīšanai pārvērst Jūsu banketa zāles interjeru. Ar greznu auduma dekorāciju palīdzību, kā arī vislabāko apgaismojuma noformējumu, ņemot vērā visas pasūtītāja vēlmes un gaumi, dekoratori noformēs zāli Jūsu izvēlētajā stilā.

Ar auduma palīdzību noformēs jebkuras telpas jūsu izvēlētajā stilā! Pēc vietas, kuru nepieciešams izrotāt, apskates mūsu speciālisti ar jums saskaņos noformējuma plānu, ziedu shēmas un ķersies pie darba. Ar smagiem audumiem novērsīs telpas nepilnības, pēc nepieciešamības sadalīs vienu lielu zāli vairākās telpās. Ar gaišajiem toņiem piešķirs romantiku, ar puķainiem audumiem – svētku noskaņojumu.

Bez drapēšanas nekādi neiztikt tiem, kas rīko tematiskās pasakums atbilstoši scenārijam. Ar tās palīdzību mūsu dizaineri parastu restorānu viegli pārvērtīs par viduslaiku pils zāli, kurā būs dārgi gobelēni, vai par galaktiskā kuģa kabīni ar ainaviskiem iluminatoriem.

 

Klasiskā stilā dekorēšana Melngalvju namā
 

 
 
Teltis un nojumes. Telts dekorēšana

Svētku dekorēšana ar spīdumu un kristāliem

Svinību telts noformējums - noformēta ar griestu un sienu drapērijām, dekoratīvu apgaismojumu, ziediem. Nav noslēpums, ka līdz ar zāles drapēšanu ar audumiem, dekoratori izmanto dažādus paņēmienus, lai zāles interjeru izgreznotu atbilstoši pasūtītāja vēlmēm - tādejādi var izmantot jebkurus materiālus – maigus taureņus, rozes un citus ziedus, un daudz ko citu, taču visefektīgākais, nenoliedzami, ir mākslīgais kristāls, kurš profesionāli konfigurētos gaismas apgaismojuma staros papildinās Jūsu pasakuma ar neatkārtojamu mirdzumu un spilgtu krāsu spēli.

 

Svētku dekorēšana maigās krāsas


Svētku dekorēšana lillā, violeta vai rozā krāsā korporativiem pasakumiem!
Mēs atradīsim izdevīgāko risinājumu katram Jūsu pasūtījumam! Tikai pie mums nestandarta risinājumus interjeru un eksterjeru noformēšanā!
Balto svētku maigums, kas izpaužas noformējumā ar rozā, krēmkrāsas, lillā, maigi dzeltenā un gaišā pistāciju auduma drapējumu. Viss atkarīgs no tā, kādu krāsu Jūs savām pasakumam izvēlēsities.
7 Sky dekoratori piedāvās Jums vislabākās Jūsu iemīļotākās krāsas, radīs zāles kopīgo stilu, auduma drapējumu papildinot ar skaistām ziedu kompozīcijām uz galdiem.

 
 
Dekorēšana ar audumu un mirgojošām virtenēm

Svētku noformēšana ar gaisma


Klasiskā stilā svētku noformēšana. Mazas lampiņas aiz maiga šifona piešķir zāles rotājumam neatkārtojamu vieglumu un maģiju. Nelielas mirgojošas virtenes, kas paslēpušās aiz ziedu kompozīcijām uz galda, vai viegli nokarenas – uz drapējuma auduma, Jūsu svētki radīs noslēpumainu atmosfēru.

Рождественский корпоративный вечер, Рождественский корпоративный вечер, Рождественский корпоративный вечерРождественский корпоративный вечер, Рождественский корпоративный вечер, Рождественский корпоративный вечерРождественский корпоративный вечер, Рождественский корпоративный вечер, Рождественский корпоративный вечер

 

 

                             Ziemassvētku un Jaungada dekorēšana - Dekorēšana ar audumu

 

Zāles dekorēšana sarkanā krāsā

Mēs piedāvājam īpašu svētku atmosfēru privātiem un korporatīviem pasākumiem. Aktuālākās krāsu shēmas interjera un zāle dekorēšanai. Sarkanā krāsa simbolizē spēku, izturību, enerģiju, kustību, uzdrošināšanos. Tās moto ir – nekad neapstāties! Sarkanā krāsa iedvesmo un dod spēku turpināt aizsākto darbu. Kad sarkanā krāsa tiek iekļauta firmas logotipā, stilā, tā vienmēr tiks pamanīta. Sarkanā krāsa ir asociatīvā krāsa, tā liek cilvēkiem rīkoties ātri, tā rosina ēstgribu. Tā ir piemērota enerģisku reklāmu veidošanai. 

Cartier Gala 7skyevent

Next: Telpu noformēšana ar audumiem un ziediem

Reportāžas - svētku dekorēšana