Laulības reģistrācija, Izbraukuma laulības reģistrācija, Izbraukuma laulības reģistrācija, laukības reģistrācija juras krastā,

svinību un kāzu tentu dekorēšana un noformēšana, Telpu noformēšana un dekorēšana, Kāzu zāļu noformēšana, ziedi,  Kāzas un kāzu kleitas, vakarkleitas, kā arī plašs kāzu materiālu klāsts. Informācija par tēmām kāzas, kāzu tradīcijas, kāzu foto, kāzu video, kāzu ielūgumi, Pilns serviss kāzu organizēšanā! Profesionāla kāzu radošā un tehniskā izstrāde, plānošana, organizēšana, koordinēšana kāzu dienā, Kāzu norises vietas, laulību ceremonija ārā, svinību telpas, vakara vadītāji, fotogrāfi, video operatori, kāzu mūzika, populāras mūziķu grupas, skatuve, apskaņošana un apgaismošana, kāzu ielūgumi.Telpu un telšu vizuālās koncepcijas izstrāde, noformēšana, floristikas pakalpojumi, dekorators.Kāzu transports: retro auto, limuzīns, zirgu pajūgs, vilciens, helikopters. Noma krēslu un krēslu pārvalku, trīs un piečžuburu svečturu, sarkano paklāju u.c.

 

 

 

7 SKY event agency

Laulības izbraukuma reģistrācija

Laulības izbraukuma reģistrācija – tā nav tikai vienkārša oficiālā reģistrācija Dzimtsarakstu nodaļas ietvaros, bet arī skaisti svētki, kas norisinās saskaņā ar visu, pat vismazāko, detaļu ievērošanu.

Visskaistākais laulības izbraukuma reģistrācijā nenoliedzami ir tas, ka jūs varat izvēlēties faktiski jebkuru vietu reģistrācijas rīkošanai. Tematiskās kāzas, piemēram, vienā no visburvīgākajām Latvijas pilīm, kur pils pagalmā sapulcēsies viesi, un jaunlaulātie kļūs par precētu pāri krāšņu ziedu un koku ieskāvumā.

Vai arī kāzas uz kuģa... Iedomājieties – pilnīgs bezvējš, vien liega vēja pūsma, visapkārt tīrs ūdens un brīnišķīga saule apspīd uz klāja uzstādīto kāzu arku...

7 Sky īpaši Jums sagatavos svētku labāko scenāriju, izvēlēsies muzikantus un aktierus, uzstādīs svētku dekorācijas, pārdomās kāzu galdu – ar vienu vārdu sakot, izdarīs visu, lai šī diena gan Jums, gan Jūsu viesiem paliktu atmiņā uz visu mūžu!

 


Ceremony 7skyevent

Kāzas Latvijas pilīs

Pilis sevī glabā brīnišķīgu enerģētiku, kas saglabājusies no gadsimta uz gadsimtu, un katrs no tiem sevī glabā savus noslēpumus un leģendas, izsmalcinātas tradīcijas un savu neatkārtojamu šarmu...

Izvēlieties „savu laikmetu” un pārcelieties uz to kopā ar savu mīļoto un visiem ciemiņiem, un Jūsu kāzas norisināsies saskaņā ar pagājušā gadsimta motīviem. Pēc oficiālās ceremonijas brīnišķīgā parkā Jūs sagaida pārsteidzošas pastaigas , interesanti konkursi un spēles Jums un Jūsu viesiem, 7 Sky īpaši sagādāti pārsteigumi, par kuriem Jūs uzzināsiet tikai Jūsu Kāzu dienā.

7 Sky Jurmala Beach

Kāzas uz kuģa

Kāzas uz kuģa atklātā jūrā vai upē – nav nekā romantiskāka un skaistāka kā vēja pūsmas skarts atrisis līgavas plīvurs uz kuģa klāja, jaunlaulāto pirmā kāzu deja mēness un spožāko zvaigžņu gaismā, skūpsti... Jūsu dzīves vissaldākajos svētkos – Jūsu kāzu dienā – pārcelieties uz romantikas pasauli!

Mēs piedāvājam:

  • Vairāk nekā 20 kuģus un jahtas jūsu kāzu rīkošanai
  • Mājīgas banketu zāles uz kuģa, augstas klases restorāna apkalpošanu
  • Oriģinālus scenārijus, estrādes zvaigznes un šovu programmas

wedding ship 7skyevent

Yacht Wedding 7sky

Kāzas ārzemēs

Tā ir jauna iespēja sarīkot visneparastākās un negaidītākās kāzas. Mēs piedāvājam jums organizēt kāzas ārzemēs, kāzu tūri, kāzu ceļojumu vai medus mēnesi. Viss pārējais ir atkarīgs tikai no jums! Ja jums patīk Eiropa, tad jums būs piemērotas kāzas Prāgā, Francijas Rivjērā, Šveicē, Austrijā, Grieķijā, kāzas Itālijā un Spānija.

Greece wedding 7skyevent

Ja jūs mīlat atpūtu pludmalē, tad jūs patīkami pārsteigs kāzu ceremonija Maldivu salās , Maurīcijā, Kiprā,  Austrālijā u.c. Ja jūs vēlaties neparastu eksotisku ceremoniju okeāna krastā, krasta bangu šalkās, tautas tērpos, tad jūs varat izvēlēties ceremoniju Maldivu salās, Japānā , Makao. Tāpat katrā valstī jūs varēsiet iznomāt kāzu kleitas, frakas, kažociņus, boa, spieķus u.c. Mēs strādājam tieši ar katru valsti, un tas mums garantē augstu sniegtā pakalpojuma kvalitāti.

 

Next: Kāzu posmi - Kāzu plānošana