Kāzu zāles noformējums - Ziedu arka - Kāzu kompozīcijas - Kāzu noformējums ar ziediem - kāzu floristika - Līgavas pušķis – Piespraudes - Rožu ziedlapiņas - Kāzu auto dekori – Galdu - krēslu noformējums | 7 Sky   svinību un kāzu tentu dekorēšana un noformēšana, Telpu noformēšana un dekorēšana, Kāzu zāļu noformēšana, ziedi,  kāzu ielūgumi, Pilns serviss kāzu organizēšanā! Telpu un telšu vizuālās koncepcijas izstrāde, noformēšana, floristikas pakalpojumi, dekorators.

 

 


 

7 SKY event agency

Kāzu noformējums - Floristika - Dekorēšana

Kāzās, kā ne vienās citās svinībās, ir ļoti svarīgs ceremoniju greznums un skaistums, ārējā noformējuma spožums. Un, nenoliedzami, visi jaunlaulātie vēlas, lai katrs pušķis, katra lentīte, katrs zieds šajā dienā būtu vienkārši nevainojams un unikāls!

Декорирование свадьбы 7Sky

Kāzu zāles noformējums

Kāzas –tiešām vienīgie svētki dzīvē, kad gribas un ir vērts sev atļauties neatkārtojamas, visgreznākās un neaizmirstamākās dekorācijas. Visgreznākais, viselegantākais un neaizmirstamākais Jūsu kāzu zāles noformējums!
свадебная арка, оформление свадьбы, свадебные цветы, свадебная флористика, арка из цветов

Ziedu arka

Spilgta kāzu noformējuma detaļa, laimes un bezrūpīgas ģimenes dzīves simbols! Ziedu arka kāzās – stilīgs kāzu floristikas elements.
Композиции из страусинных перьев 7skyrent

Kāzu  kompozīcijas

Kāzu  kompozīcijas – romantiskas iezīmes jūsu kāzu noformējumam. Kreatīva kāzu - vienīgi jums!
 

Kāzu noformējums ar ziediem

Kāzu noformējums ar ziediem: visdažādākās kompozīcijas un instalācijas. Banketa, restorāna zāles noformēšana ar dzīvajiem ziediem – elitāra kāzu floristika!

Līgavas pušķis

Lai līgavas pušķis būtu skaists, ar to vien nepietiek – tam jārada izbrīns un apbrīnojums!
 

Piespraudes

Kāzu floristikas mini šedevrs – stilīga līgavaiņa kostīma iezīme. Visu krāsu un nokrāsu kāzu piespraužu izgatavošana.

Rožu ziedlapiņas

Ziedu lietus, kas simbolizē novēlējums jaunlaulātajiem ilgi un laimīgi dzīvot, mīlēt, papildinās svinību atmosfēru ar maigumu un romantismu!

Kāzu auto dekori

Piedāvājam auto dekorāciju, noformēšanu. Ziedi, lentas, rotaļlietas...