Šova programma.Labākās šovu programmas. Moderna stila ballets. Šova grupa ar deju programmu "Broadway". Labākā LUXURY klases šova programma. Opera - Operetta Show. Dance Show. Diversity Show. Akrobatiskais šovs.

7 sky svinību un kāzu tentu dekorēšana un noformēšana, Telpu noformēšana un dekorēšana, Kāzu zāļu noformēšana, ziedi, 7 sky Kāzas un kāzu kleitas, vakarkleitas, kā arī plašs kāzu materiālu klāsts. Informācija par tēmām kāzas, kāzu tradīcijas, kāzu foto, kāzu video, kāzu ielūgumi, 7sky Pilns serviss kāzu organizēšanā! Profesionāla kāzu radošā un tehniskā izstrāde, plānošana, organizēšana, koordinēšana kāzu dienā, 7 sky Kāzu norises vietas, laulību ceremonija ārā, svinību telpas, vakara vadītāji, fotogrāfi, video operatori, 7sky kāzu mūzika, populāras mūziķu grupas, skatuve, apskaņošana un apgaismošana, kāzu ielūgumi.Telpu un telšu vizuālās koncepcijas izstrāde, noformēšana, floristikas pakalpojumi,7 sky dekorators.Kāzu transports: retro auto, limuzīns, zirgu pajūgs, vilciens, helikopters. Noma krēslu un krēslu pārvalku, trīs un piečžuburu svečturu, sarkano paklāju u.c. 

7 SKY event agency

Labākās šovu programmas

Wedding Entertainment - Stage Show 

Šova grupa ar deju programmu "Broadway".
Labākā deju šova Jūsu korparatīviem pasākumiem, privātām svinībām un citiem speciāliem svēku pasākumiem. Krāšņa šova programma ar akrobatikas un vokala elementiem.

 

 

Luxury show.

Labākā LUXURY klases šova programma korparatīviem pasākumiem, privātām svinībām un citiem speciāliem svēku pasākumiem.

Korsetes un galvassegas no THIERRY MUGLER, uzvalki ni JOHN GALLIANO un JEAN PAUL GAULTIER, simti tūkstoši SVAROVSKI kristāli padara šovu par krāšņu un neaizmirstamu.


 

Modern show ballet

Moderna stila ballets Jūsu pasākumiem.

Programmā vairāk nekā 40 dažādas uzstāšanas.

 

Opera - Operetta Show

Tikai 7 Sky event agency piedāvā Jusu svētkiem Opera Show!

 

Street Dance Show

7 Sky piedavā labāko break dance show. break danceshow, kā arī street dance show būs lieliskais papildinājums Jūsu pasākumām. programmā vairāk nekā 20 numuri un individuālie numuri. dejotāju skaits 8 cilvēki.

Diversity Show

 

Akrobatiskais šovs

Iespaidīgais akrobatiskais šovs. programma būvēta uz visgrūtākajiem truka jaudiem šovs patīks visiem pat visizmalcinātākajai auditorijai.

 

Erotic dance show

Erotiska šova Jūsu pasākumiem. Skaisti uzvalki, plastika un dejotaju pozitīva enerģetika nevienu neatstās par naepmierinātu.

Līdz sīkumiem pārdomāti numuri un pārdomāta numuru izpildīšana. Programmā vairāk nekā 20 dažādas uzstāšanas.

 

Next : Karnevāla šovs  Special Weddings & Gala Events

 

Kāzu vadītāji.Vakara vadītājs un MC