kāzu ielūgumi, svinību un kāzu tentu dekorēšana un noformēšana, Telpu noformēšana un dekorēšana, Kāzu zāļu noformēšana, ziedi,  Kāzas un kāzu kleitas, vakarkleitas, kā arī plašs kāzu materiālu klāsts. Informācija par tēmām kāzas, kāzu tradīcijas, kāzu foto, kāzu video, kāzu ielūgumi, Pilns serviss kāzu organizēšanā! Profesionāla kāzu radošā un tehniskā izstrāde, plānošana, organizēšana, koordinēšana kāzu dienā, Kāzu norises vietas, laulību ceremonija ārā, svinību telpas, vakara vadītāji, fotogrāfi, video operatori, kāzu mūzika, populāras mūziķu grupas, skatuve, apskaņošana un apgaismošana, kāzu ielūgumi.Telpu un telšu vizuālās koncepcijas izstrāde, noformēšana, floristikas pakalpojumi, dekorators.Kāzu transports: retro auto, limuzīns, zirgu pajūgs, vilciens, helikopters. Noma krēslu un krēslu pārvalku, trīs un piečžuburu svečturu, sarkano paklāju u.c.

 

 

 

7 SKY event agency

Kāzu poligrāfija un atribūtika

 

Novēlējumu grāmata 

Romantisks suvenīrs par piemiņu no svinīgās dienas! Varat būt droši – visi siltie vēlējumi jaunlaulātajiem noteikti piepildīsies!
 

Kāzu fotoalbums 

Ekskluzīvs kāzu fotoalbums – brīnišķīga dāvana par atmiņu no svarīgā notikuma!
 

 

Ielūgumikāzu ielūgumi

Rustic свадебные пригласительные 7skyrent

Mīļi sūtījumi, ekskluzīvi jūsu kāzu cienīgi ielūgumi! Jums šķiet, ka kāzu ielūgumi ir tikai neliela formalitāte, maza atklātnīte tiem, kas jau tāpat zina, ka viņus gaida ciemos? Tas nebūt tā nav! Katrs šāds sūtījums ir ne tikai uzmanības zīme uzaicinātajam, bet arī mīlestības simbols, gaidāmo kāzu vēstnesis, oriģināla un aizkustinoša uzmanības zīme!
 

Viesu kartiņas 

Stilīgs aksesuārs visstilīgākajām kāzām! Banketu kartes – tas ir stilīgs aksesuārs, saskaņā ar saviesīgu vakariņu etiķeti, obligāts atribūts, kuram ir vienīgā, neaizstājamā loma – palīdzēt viesiem pie galda atrast savu vietu.
 

Dāvanas viesiem 

Katram kāzu viesim pasniegts mīļš un patīkams kāzu suvenīrs vēl ilgi katram klātesošajiem paliks atmiņā un dāvās jaukas un siltas atmiņas par Jūsu kāzām.
 

Salvetes ar jaunlaulāto vārdiem 

Cik patīkami, ka jūsu kāzās viss atgādina pats par sevi, līdz pat salvetēm, kas būs viena no kāzu servēšanas atribūtikām – uz tām lasāms Jūsu kāzu dienas datums un Jūsu vārdi.
 

Gredzenu spilventiņš 

Mīļš un nepieciešams jebkuru kāzu atribūts - elegants gredzenu spilventiņš, kas darināts Jūsu kāzu kopīgajā stilā vai noformējumā saskaņots ar līgavas pušķi!
 

Kāzu komplekti 

7 Sky izstrādājusi kāzu komplektus – visu Jūsu kāzām visnepieciešamāko: novēlējumu grāmatu, gredzenu spilventiņu, groziņu rožu ziedlapiņām, pildspalvu un līgavas kājas lentu.
 

Cita atribūtika 

Mīļas kāzu sveces, oriģināli galda rotājumi, apburošas rožu ziedlapiņas ar jūsu vārdiem un daudz kas cits!