svinību un kāzu tentu dekorēšana un noformēšana, Telpu noformēšana un dekorēšana, Kāzu zāļu noformēšana, ziedi,  Kāzas un kāzu kleitas, vakarkleitas, kā arī plašs kāzu materiālu klāsts. Informācija par tēmām kāzas, kāzu tradīcijas, kāzu foto, kāzu video, kāzu ielūgumi, Pilns serviss kāzu organizēšanā! Profesionāla kāzu radošā un tehniskā izstrāde, plānošana, organizēšana, koordinēšana kāzu dienā, Kāzu norises vietas, laulību ceremonija ārā, svinību telpas, vakara vadītāji, fotogrāfi, video operatori, kāzu mūzika, populāras mūziķu grupas, skatuve, apskaņošana un apgaismošana, kāzu ielūgumi.Telpu un telšu vizuālās koncepcijas izstrāde, noformēšana, floristikas pakalpojumi, dekorators.Kāzu transports: retro auto, limuzīns, zirgu pajūgs, vilciens, helikopters. Noma krēslu un krēslu pārvalku, trīs un piečžuburu svečturu, sarkano paklāju u.c.

 

 

 

7 SKY event agency

Cigāru istaba

Cigāru istaba – tā ir īstu džentelmeņu kulta telpa, - Jūsu kāzās ir īstenu vīriešu baudījuma stūrītis. Cigāru istaba – tas ir stilīgi un skaisti, un visi viesi novērtēs šo skaisto un patīkamo soli visu viesu ērtībai.

Vieta nesteidzīgām sarunām un īsta Kubas cigāra aromāta, stiprinātā vīna, konjaka vai viskija baudīšanai.

Apslāpēta gaisma, ērti ādas krēsli, stilizēts bārs, antikvāri galdi, kokgriezumu mēbeles, milzīgi ādas krēsli, kamīns, labu cigāru smarža - dārgā atmosfēra radīs īsta Londonas vīriešu kluba gaisotni.

Cigāru telpa ir vieta dvēselei. Šeit vienmēr ir miers un labsajūta. Cigāru telpā vēlas nokļūt ikviens, kurš ciena tabakas aromātu un labu stipru dzērienu. Šeit var paslēpties no trokšņaina pasākuma un parunāties ar draugu. Tieši šī iemesla dēļ pie mums ir viss - labāko marku cigāri, labāko dzērienu markas un, protams, semiljē, kuri jums pateiks priekšā un palīdzēs jums izvēlēties tieši jūsu gaumei atbilstošo.

Vienkārši griezieties pie mums, un cigāru istaba Jūsu kāzās kļūs par patīkamu dāvanu Jūsu visiem!