Banketu keiterings nozīmē banketu apkalpošanu -Izbraukuma bankets, furšets, barbekjū, kokteilis, kafijas pauze un citas apkalpošanas formas.Tematiskais pasākums banketā - francūžu ballīte | 7Sky

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

7 SKY event agency

Banketu keiterings, kazu galds, furšets...

Banketu keiterings nozīmē banketu apkalpošanu, pārsvarā ēdināšanas un bāra nodrošināšanu izbraukumos, kas ietver sevī gan personālu, gan visu aprīkojumu

Kā gan jautri svētki var noritēt bez gardākajiem ēdieniem un uzkodām, saldiem desertiem un maigas kāzu tortes? 7 Sky Jums piedāvās kompleksus keterigservisa pakalpojumus. Lielā pieredze dod mums iespēju pēc Jūsu vēlmēm izvēlēties optimālāko labākā svētku galda variantu – visas pasaules valstu visgaršīgāko virtuvi un, protams, banketa galda ideālu apkalpošanu! Izbraukuma bankets, furšets, barbekjū, kokteilis, kafijas pauze un citas apkalpošanas formas.

Restorānam organizējot izbraukuma banketu, apkalpošana praktiski ne ar ko neatšķiras no pasākuma formāta stacionārā.

Izvēlieties vislabāko svētku norises vietu, un servēšanu, Jūsu kāzu galda izrotāšanu uzticiet profesionāļiem, un no svētkiem gūstiet baudu!

7skyrent bankets

Furšets 
Furšets jeb furšeta galds ir banketa veids, kurš ir kļuvis ļoti populārs, aizstumjot ēnā klasisko apkalpošanu pie galdiņiem. Furšets izpaužas, viesiem pašiem apkalpojoties pie kopēja galda un izvēloties vēlamos ēdienus, uzkodas un dzērienus. Ja banketā paredzams liels viesu skaits, tad visieteicamākais banketa veids ir tieši furšets, bet tik pat labi furšeta galds var būt klāts arī 10 vai 20 personām. Par viesu labsajūtu rūpējās profesionāļi viesmīļi, kuri papildina iztukšotos ēdienu traukus, nomaina izēstās plates pret pilnām un novāc banketu zālē netīros un vairāk neizmantotos traukus. Papildus ir iespējams bārs ar bārmeņiem, kuri izpilda visas viesu vēlmes, sākot no glāzes ūdens līdz pat Mojito kokteilim. Furšeta galds tiek uzklāts un grezni izdekorēts, pirms tam to saskaņojot ar klientu, papildus tiek uzklāts kafijas galds ar kafiju, tēju un kūciņām. Uz furšeta galda var būt gan tikai aukstās uzkodas, gan arī siltie ēdieni. Sazinaties ar mums un uzzināsiet vairāk par furšeta rīkošanas iespējām un izmaksām.

Banketu keiterings 7sky

Banketu keiterings 7sky

Candy bar 7skyevent

Bankets ar pilnu viesmīļu apkalpošanu 
Bankets ar pilnu viesmīļu apkalpošanuJums ir jāizvēlās banketa veids, bankets ar pilnu viesmīļu apkalpošanu, ja vēlaties augstākās klases banketu ar visglaunāko apkalpošanu Uz katriem četriem līdz septiņiem Jūsu svinību viesiem būs viens viesmīlis, kurš visu vakaru rūpēsies, lai jūsu viesi justos ērti, omulīgi un galvenais labi paēduši un padzirdīti. Pastāv izvēles iespēja ēdienu pasniegšanā. Ja vēlaties, lai viss notiek patiešām glauni, tad Jums jāizvēlas banketa veids, kad viesmīlis veic porcionēšanu pie ēdamgalda. Pastāv arī iespēja pienest jau gatavas porcijas. Porcionēšana Jūsu svinībām piešķirs īpašu šiku.

7skyrent versace trauku noma

Bankets ar daļēju viesmīļu apkalpošanu 
Bankets ar daļēju viesmīļu apkalpošanu kāzās Bankets ar daļēju viesmīļu apkalpošanu arī ir ļoti glauns banketa veids, kurā uz katriem desmit līdz divdesmit Jūsu viesiem būs viens viesmīlis. Viesmīļi sagaidīs Jūsu viesus laipni, smaidīgi un ar sasveicināšanās dzērieniem (Vīnu, šampanieti, martini, kokteili, sulu u.c.) uz paplātēm. Vakara gaitā katrs viesmīlis rūpēsies par konkrētu viesu labsajūtu, pienesot siltos ēdienus, lejot dzērienus un pakalpojot citos veidos. Šāda tipa banketa apkalpošanai lielisks piemērs ir kāzu mielasts, kurā parasti uz 10-20 viesiem ir pa viesmīlim. Jūsu viesi būs ar banketu apmierināti un visiem labs prāts.

Banket home 7skyevent

Izbraukuma tirdzniecība un keiterings 
Keiterings ballē - bārs ar bārmeņiem, kuri uzjauca lieliskus kokteiļusIzbraukumu bāri, kafejnīcas un bufetes jeb keiterings ir ierasti dažādos liela mēroga pasākumos gan telpās, gan brīvā dabā. Tie ir nepieciešami, jo lielajos pasākumos ir liels daudzums viesu, kuri vēlas remdēt slāpes un ēstgribu un šeit “Svētki Jums” var nākt Jums talkā ar keiteringa pakalpojumiem. Bāros atkarībā no Jūsu prasībām klienti var iegādāties vai saņemt par velti siltos ēdienus, uzkodas, dažādus dzērienus, kokteiļus utt. Esam rīkojuši šāda tipa tirdzniecību gan sporta spēlēs, gan ballēs, gan pilsētas svētkos, tāpēc ar savu pieredzi varam Jums palīdzēt šā pasākuma elementa plānošanā. 
Pastāv arī iespēja apvienot visus augstāk minētos banketu veidus, sadalot pasākumu īpašās zonās.

ēdināšanas organizēšana 7skycatering 7skyevent

 

Tematiskās ballītes un pasākumi 
Tematiskais pasākums banketā - francūžu ballīte Ja vēlaties banketam vai pasākumam piešķirt kādu īpašu odziņu, tad Jums ir jārīko pasākums kā tematiskā ballīte. Vienalga vai tā ir masku balle, francūžu viesības, grill party, pusdienas pēc peintbola spēles, viduslaiku mielasts – mēs esam gatavi nākt talkā ar ēdināšanu. Galdi tiks nodekorēti atbilstoši tematam, arī apkalpojošais banketa personāls būs tērpts tematiskā pasākuma tēmā. Varam uz uguns uzcept viesu priekšā cūciņu Jūsu viduslaiku mielastā, pēc tam to liekot kopējā galdā, vai arī visus ēdienu dekorēt sarkanā krāsā, ja tā ir Vampīru balle. Sazinaties ar mums un kopā varam radīt Jūsu tematiskajai ballītei šarmu. Ja vēlaties rīkot grila ballīti (grill party), baudīt gardu šašliku, iedzert aliņu un vienkārši relaksēties, mēs esam gatavi palīdzēt. Aizbrauksim pie Jums ar savu grillu, uzklāsim furšetu vai citu banketa veidu, apkalposim Jūs un Jūsu viesus, lai Jūs varat izbaudīt savus svētkus, nesatraucoties par neko. Piedāvājam visdažādākos ēdināšanas pakalpojumus kā arī gardus kokteiļus dažādos tematiskajās ballītēs un citos pasākumos. Ja Jums ienāk kāda ideja prātā, zvaniet mums, kopīgi to apspriedīsim, un mēs būsim klāt. Varat droši idejas smelties arī no mums.

7skyrent Versace dinner set bankets

Kazu Galds 7skyevent

Papildus piedāvājam atsevišķu viesmīļu un bārmeņu pakalpojumus Jūsu pasākumos, kuros viesmīļi un bārmeņi tiks ietērpti pēc Jūsu ieskatiem, ja nevēlēsities redzēt klasisko formu ar tauriņu.

Свадьба в замке во дворце 7skyevent костюмы для официантов

 

Next: Kāzu torte