Kāzu baloži, Kāzu baloži, Kāzu baloži, Kāzu baloži, Kāzu baloži, Kāzu baloži,

svinību un kāzu tentu dekorēšana un noformēšana, Telpu noformēšana un dekorēšana, Kāzu zāļu noformēšana, ziedi,  Kāzas un kāzu kleitas, vakarkleitas, kā arī plašs kāzu materiālu klāsts. Informācija par tēmām kāzas, kāzu tradīcijas, kāzu foto, kāzu video, kāzu ielūgumi, Pilns serviss kāzu organizēšanā! Profesionāla kāzu radošā un tehniskā izstrāde, plānošana, organizēšana, koordinēšana kāzu dienā, Kāzu norises vietas, laulību ceremonija ārā, svinību telpas, vakara vadītāji, fotogrāfi, video operatori, kāzu mūzika, populāras mūziķu grupas, skatuve, apskaņošana un apgaismošana, kāzu ielūgumi.Telpu un telšu vizuālās koncepcijas izstrāde, noformēšana, floristikas pakalpojumi, dekorators.Kāzu transports: retro auto, limuzīns, zirgu pajūgs, vilciens, helikopters. Noma krēslu un krēslu pārvalku, trīs un piečžuburu svečturu, sarkano paklāju u.c.

 

 

 


 

7 SKY event agency

Kāzu baloži

 

Sniegbaltu baložu laišana kāzās - neticami skaista un romantiska tradīcija!

Jaunais pāris, kāzu dienā iedomājoties vēlēšanos, palaiž brīvībā baložu pāri un valdzinoši lūkojas debesīs...

Balts baložis — aizkustinošs un maigs mīlestības, saticības, pārticības un laimes simbols, un jau sen par labu tradīciju kļuvis pašā kāzu kulminācijas brīdī palaist šos putnus. 7 Sky speciālisti prot apieties arī ar tik trauslām būtnēm, un ar prieku jums palīdzēs organizēt šo romantisko rituālu!

Kāzu baložus var iedot bērniem eņģelīšiem un kļūt par patiesi pasakaina skata lieciniekiem, kad diviem pirmajiem putniem līdzi sekos vesels dzīvs balts mākonis!

Kontakti +371 27020575 vai  +371 67385355 info@7sky.lv